“Jeg vil gerne udtrykke min tilfredshed”

“Jeg vil gerne udtrykke min tilfredshed”

Kære Elsebeth,

Jeg vil gerne udtrykke min tilfredshed. Min tilfredshed med dig. Dit arbejde og dig som menneske. Jeg vil gerne fortælle, at vi synes du er et godt menneske.

Vi siger alt for ofte når ting ikke er okay – vi udtrykker alt for ofte, at vi er sure – over noget eller nogen. Vi glemmer næsten altid at give ros, at sige tak når vi møder et menneske, der behandler os pænt.

Jeg vil gerne takke dig for din hjælpsomhed og omsorg i den tid og i det samarbejde vi – min familie og Lisa- har haft med dig omkring tabet af Valdemar. Jeg ved, at Lisa fik sagt et farvel, som hun vil mindes som en utrolig smuk afsked.

Besøgene i kapellet, hvor du stod til rådighed dag og nat, gav Lisa og os, som familie, en proces, hvor vi bedre kunne håndtere afskeden. Vi kunne stille og roligt sige farvel. Få sagt alt det der skulle siges. Sige det vi havde glemt den ene dag, men kunne sige den næste dag.

Du gav Valdemar den smukkeste tur udover landet. Med efterårsfarver og solskin. Du gav os tryghed og ro til et smukt farvel. Som jeg ved, at min mor sagde til dig, så håber hun aldrig, at hun skal anbefale dig til andre – for må Gud forbyde, at dette sker for en anden familie.

Men når det så er sagt, så vil jeg kun anbefale dig til alle jeg kender, der skal tage afsked med en de har kær!

Nu tilbage til hverdagens trummerum – arbejdet kalder. Men de 10 minutter jeg har brugt på at få skrevet en mail til dig er godt givet ud. Vi har stort set alle sammen et arbejde, der skal passet.

Vi kan vælge at passe det og vi kan vælge at være det! Du er det!

Vi skal give ros for outstanding performance – når vi møder den!

Tak Elsebeth!

Kærlig hilsen

Line Louise Jensen

Lisa’s niece

Udgivet i Ikke kategoriseret, Referencer.

Skriv et svar