Om os

Om Mithiof Begravelsesforretning

ElsebethJeg hedder Elsebeth Mithiof og er gift med Kim. Jeg er eksamineret bedemand og er uddannet gennem brancheorganisationen “Danske Bedemænd”.

Jeg har i mere end 20 år arbejdet som bedemand. Jeg er i familie med en nu pensioneret bedemand, og har derigennem naturligvis fået faget tæt ind på livet.

Jeg er oprindelig uddannet social- og sundhedsassistent og har igennem en årrække været ansat på flere sygehuse, hvor jeg bl.a. har arbejdet med terminalpatienter (døende). Herudover har jeg 11 års ledererfaring fra servicebranchen.

KimJeg hedder Kim Mithiof og er ligesom Elsebeth eksamineret bedemand uddannet gennem brancheorganisationen “Danske Bedemænd”. Jeg har arbejdet som bedemand i en lang årrække og har tidligere været ansat i 14 år som teknisk leder i Falck. Dengang fungerede jeg som operativ leder på skadesteder ved brand og færdselsuheld, hvilket naturligvis har givet mig en vis menneskelig erfaring.

Vi er medlem af brancheorganisationen “Danske Bedemænd” som er jeres garanti for kvalificeret hjælp i den svære stund. Når vi har mistet, har det stor betydning at vi får sagt farvel på netop den måde, som falder i tråd med afdødes og egne ønsker samt behov.

En smuk og værdig afsked er med til at sikre, at vi kan leve videre med ro i sjælen og kan bevare et smukt minde.

Igennem en uforpligtende samtale afdækkes ønsker, muligheder og behov for de efterladte. Samtalen kan foregå hos dig eller hos os.

Såfremt det er muligt bedes du til samtalen medbringe følgende:

  • Afdødes sygesikringsbevis.
  • Afdødes dåbsattest/navneattest.
  • Evt. ægtefælles dåbsattest.
  • Evt. vielsesattest.
  • Evt. separations- eller skilmissepapirer.
  • Evt. tøj til iklædning af afdøde.
  • Såfremt der evt. rådes over et gravsted bedes gravfæstebrevet også medbragt.

Alternativt fremskaffer vi selv de nødvendige oplysninger.

Samtalen afsluttes med udlevering af et overslag med alle vores ydelser. Dermed sikres at alle ved hvad der er aftalt. Du kan frit vælge os som bedemand. Vi hjælper pårørende i hele Danmark.

Aftaler træffes gerne i hjemmet eller på kontoret, også aften, søn- og helligdage. Vi udleverer eller tilsender gratis “Min sidste vilje”, som er et testamente hvori det anføres hvorledes begravelsen/ bisættelsen ønskes foretaget.

Hør også om “Elysium” begravelsesopsparing.

Lad trygt os hjælpe med begravelsen/bisættelsen.