“Jeg vil gerne takke for hele forløbet”

“Jeg vil gerne takke for hele forløbet”

Kære Kim.

På vores alles vegne vil jeg gerne takke for hele forløbet omkring min mormors bisættelse i Roholte Kirke d. 27. december.

Min mormor var noget ganske særligt, hvilket blev understreget at hele forløbet og selve dagen. Vi oplevede stor medfølelse og forståelse for vores situation og vores ønsker, hvilket vi er meget taknemmelig over.

At du tog dig tiden til at ta’ og tilsende os billederne fra dagen, er en stor lettelse – især den hektiske opstart fra vores side :-[  At møde dig på vejen fra bilen og få en krammer var befriende og betryggende – der var styr på det, og jeg kunne trække vejret trods min indre vrede.

Jeg håber ikke det bliver foreløbig, men jeg/vi vil helt sikkert benytte os af din service ved anden lejlighed.

Med mange hilsner og ønsket om et godt og lykkebringende nytår for dig og din familie, Eskild + Charlotte & Rikke

Vinbyholtvej 14, 4640 Faxe

Udgivet i Ikke kategoriseret, Referencer.

Skriv et svar