“Jeg giver mine bedste anbefalinger”

“Jeg giver mine bedste anbefalinger”

Jeg kan kun give Køge Begravelsesforretning ved Elsebeth og Kim Mithiof de bedste anbefalinger. Min mor havde et stort sidste ønske i forbindelse med bisættelsen og det var at den skulle foregå i vores smukke have i Egøje. Det var Kims fortjeneste at vi kunne leve op til hendes sidste ønske.

Jeg talte med Kim inden min mor gik bort og Kim tog ansvar for sagen og i samarbejde med Præsten fik Kim sikret tilladelsen til at holde bisættelse i vores have. Da dagen kom og min mor døde hjemme som ønsket, ringede jeg og lavede en aftale med Kim. Vi mødtes i min mors hus og aftalte alt hvad der skulle ske.

Kim afdækkede på mødet hvilke ønsker og behov vi havde. Kim hjalp os med at lave et godt program og forløbet blev aftalt og koordineret på bedste vis. Det blev et meget smukt farvel til min mor. Fra start til slut har alt fungeret perfekt og Kim Mithiof har ydet en meget tryg og professionel hjælp hele vejen igennem.

Såfremt man har brug for en bedemand, kan jeg kun anbefale at man ringe til Mithiof Begravelsesforretning. Her får man al den støtte og hjælp man har brug.

Trine Hastrup, Egøje

Havebillede 5

Foto: Bodil Sø

Havebillede 3

Foto: Bodil Sø

Havebillede 2

Foto: Bodil Sø

Havebillede 4

Foto: Bodil Sø

Havebillede 1

Foto: Bodil Sø

Udgivet i Referencer.

Skriv et svar